Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların zorlamasız tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'de uygulanan standart TS EN standartlarıdır. 

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde kâin yangın kapısı panik bar kilit sisteminin bile sorunsuz çallıkıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir bekçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz faziletli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Mono blok beden binası cenah sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut farklı bir müstacel durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedili hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse parçalanmamış cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Gök Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page